Ons werk

06

Floriade

Almere wordt het middelpunt voor de Floriade 2022 World Expo, een grote internationale expositie met innovaties op het gebied van de tuinbouw, die elke tien jaar worden georganiseerd.

05

Rotondespecialist

Als je met een nieuw idee komt – welke niet in 1 oogopslag duidelijk is aan je doelgroep – kan een visuele ondersteuning de doorslag geven.

04

DigiTrans

DigiTrans wil bij dragen aan bij aan een toekomstvast en toekomstbestendige inrichting en mentaliteit als het gaat om informatiemanagement.

03

ABC Professionals

Uitdagende technische projecten, dat is wat ABC Professionals jou als techneut biedt. Ze vinden het belangrijk dat de professional vooruit blijft gaan en verder blijft ontplooien.

02

DPA Data Science

De zoektocht naar de perfecte kandidaat is geen makkelijke. DPA wil de ideale kandidaat overtuigen zich bij hen aan te sluiten met training, opleiding & verdieping.

01

Urban Green Store

Groene retailer die inspringt op de trend van stedelijke vergroening. Met innovatieve consumenten producten als een levende groene muur, volautomatische kruidentuin en verticaal tuinieren.

Laten we samen iets
moois maken!

Heeft u een project waar ons hart sneller van gaat kloppen? Twijfel niet langer en neem contact op. We zullen uw vraag snel en zorgvuldig beantwoorden.