Web Design

ABC Professionals

ABC Consultancy ondersteunt bedrijven bij het realiseren van projecten waar technische kennis is vereist. Elk project vraagt om andere expertises. Door bij elk project de juiste specialisten in te zetten, levert ABC technische resources op maat.

Team

Brian Florea
Nikola Popovic
Jeroen Bode
Isa Dammers

Categoriën

Web Design
Branding
Logo animation
Icon animation

Strategie bepalen

Carriere maken in de techniek wordt kinderspel

Daylinq kreeg de uitdaging om de unieke combinatie van persoonlijke- en resultaatgerichte werkwijze van ABC-professionals om te zetten in een moderne en responsive design voor de nieuwe website.

We hebben alle eisen en doelstellingen voor de website vertaald naar wireframes voor de website. Na goedkeuring hiervan, zijn we begonnen met het design en hebben deze aangeleverd voor development.

Responsive design

Een optimale gebruikservaring creëren voor de bezoekers, op alle soorten apparaten. Verder zorgt responsive design ook voor de volgende positieve gevolgen.

Geoptimaliseerd voor zoekmachines

Voor de beste resultaten in Google, zowel mobiel als op je vertrouwde desktop. Met de juiste content en aansluitend design

Maximale conversie

Dit is vanwege het feit dat je site op alle mogelijke digitale apparaten is te bekijken en er niemand van je doelgroep en dus potentiële conversies wordt gemist.

Tijd en geld besparing

Door responsive design heb je maar één site bij te houden, die het altijd op alle apparaten doet. Je hoeft geen aparte mobiele apps te laten bouwen, omdat de website al perfect werkt op mobiele apparaten.

SVG Sprite

SVG staat voor scalable vector graphics. Deze onderstaande iconen zijn allemaal flexibel in grootte en blijven in perfecte kwaliteit. Belangrijk bij een responsive site dus, vanwege de verschillende weergave groottes.

Een sprite is een manier om meerdere afbeeldingen te combineren tot een enkel bestand. Een site met meerdere beelden kan véél langer duren om te laden, en een sprite is in principe meerdere afbeeldingen in één document, waardoor de responstijd van je site aanzienlijk versnelt en je gebruikerservaring verhoogt. De ABC-Professionals website is hierdoor ook supersnel in gebruik en verbruikt minimale data.

Brand Redesign

De opdrachtgever heeft zich omgedoopt van ABC Consultancy naar ABC Professionals.

User Experience

Voor een goede ervaring van de bezoekers zorgt voor een optimaal resultaat: het vinden van perfect kandidaat.

Web Development

Samenwerken met een externe developer voor een optimaal resultaat.

RELATEERDE PROJECTEN