Marketing
bij Daylinq

Marketing helpt een merk met het bereiken van hun missie. Het verkopen van een product of dienst. Het aantrekken van nieuwe klanten. Maar ook met het behouden van bestaande klanten.

Nieuwe media

Met een creative brief als startpunt, helpt Daylinq een goed idee werkelijkheid te worden. We verleiden de doelgroep tot aankoop of actie en maken hen tot trouwe ambassadeur. We helpen bij het verbinden van de leverancier met zijn doelgroep. Onder marketing vallen een groot aantal specialismen, vaktermen en deelgebieden. Van marktonderzoek tot public relations en van concept ontwikkeling tot reclame en e-mail marketing. Van theorie tot praktijk en van strategie tot uitvoering.

Campagnes

Ondanks dat we meer dan voldoende technische kennis bezitten, ligt onze focus vooral op deze specialismen. Vormgeving van een applicatie, website of interface wordt voor de helft bepaald door kleur en beeld. Typografie bepaald de andere helft en heeft de grootste invloed op leesbaarheid.

We hebben ervaring met het opzetten en ontwerpen van zowel de front-end als de backend van uitgebreide portalen. Maar met hetzelfde plezier worden we ingezet voor de realisatie van een landingspagina of creatie van van online visuals. Van wireframe naar responsive design, van mobiele apps tot een infographic video met viral competenties.

Laten we samen iets
moois maken!

Heeft u een project waar ons hart sneller van gaat kloppen? Twijfel niet langer en neem contact op. We zullen uw vraag snel en zorgvuldig beantwoorden.