Interaction
bij Daylinq

Interaction design gaat over interactie met de doelgroep. Het gaat over beleving, verleiden en aanzetten tot actie. Maar ook over intuïtie, techniek en typografie. Daylinq helpt interactieve vormgeving toe te passen om echt resultaat te behalen.

Nieuwe media

In tegenstelling tot statische media zoals print, is er interactie mogelijk tussen medium en ontvanger. Interactieve vormgeving kan zich aanpassen aan de gebruiker. Kort samengevat gaat het hier om vormgeving die bedoelt is voor digitale dragers. Oftewel een beeldscherm, zoals een smartphone, tablet of beamer. Onze diensten bestaan uit webdesign, interface-design en animatie. Vormgeving of media met een resolutie van 72dpi.

Concept, vormgeving en webdesign

Ondanks dat we meer dan voldoende technische kennis bezitten, ligt onze focus vooral op deze specialismen. Vormgeving van een applicatie, website of interface wordt voor de helft bepaald door kleur en beeld. Typografie bepaald de andere helft en heeft de grootste invloed op leesbaarheid.

We hebben ervaring met het opzetten en ontwerpen van zowel de front-end als de backend van uitgebreide portalen. Maar met hetzelfde plezier worden we ingezet voor de realisatie van een landingspagina of creatie van van online visuals. Van wireframe naar responsive design, van mobiele apps tot een infographic video met viral competenties.

Laten we samen iets
moois maken!

Heeft u een project waar ons hart sneller van gaat kloppen? Twijfel niet langer en neem contact op. We zullen uw vraag snel en zorgvuldig beantwoorden.