Branding
bij Daylinq

Branding is de uitstraling van uw merk. Het gaat om onderscheidend vermogen, herkenning en erkenning. Design speelt hierbij een onmisbare rol. En dat gaat verder dan alleen een logo of een huisstijl.

Bent u op zoek?

Bent u een nieuw bedrijf en op zoek naar een nieuwe huisstijl? Of een bestaand bedrijf dat haar bestaande huisstijl wilt laten verbeteren? In beide gevallen kunnen wij u helpen met alle facetten op het gebied van branding en imago. Wij helpen u de belangrijkste eigenschappen van uw merk te vertalen naar de juiste vorm, stijl en uitstraling.

Naast onze ervaring op het gebied van merkpositionering, merkactivatie en communicatie gaat onze dienstverlening verder dan alleen het realiseren van een logo ontwerp. Van grafische vormgeving voor een jaarverslag tot het ontwerp van brochures, magazines of een boek. Maar ook het opzetten, inrichten en vormgeven van sociale media accounts.

Wat doen we?

b

Creatieve brief

Als interactief ontwerpbureau gaan we niet over één nacht ijs. Voordat we aan de slag gaan, verdiepen we ons in u als persoon, de organisatie die u vertegenwoordigd en de stijl waarop u zaken doet. Met deze eigenschappen stellen we een profiel samen, dat we verwerken in een creatieve brief. Deze creatieve brief is de basis voor de branding.

l

Brand identity

De visie, missie en de strategie vormen samen de brand identity. Dit zijn de belangrijkste kernwaarden van een merk en moeten antwoord geven op een aantal vragen. Wie zijn we als bedrijf? Wat doen we precies? En waarom doen we dat?

Visual identity

De visuele uitstraling van een merk wordt vastgelegd in de visual identity. Ook wel identity guide genoemd. De vorm van het logo, het gebruik hiervan het logo, het kleurenpalet, typografie en beeldmateriaal vormen de belangrijkste onderdelen.

Laten we samen iets
moois maken!

Heeft u een project waar ons hart sneller van gaat kloppen? Twijfel niet langer en neem contact op. We zullen uw vraag snel en zorgvuldig beantwoorden.